הטיפולים

אני מתמחה בטיפול בדכאון, טיפול בחרדות, טיפול ב-OCD, ובקשיים באינטימיות וביחסים.

הטיפולים בקליניקה מחברים בין שלוש גישות שונות לטיפול רגשי;

האחת, פסיכותרפיה מוכוונת התמקדות (Focusing Oriented Therapy)

השנייה, גישה הוליסטית- אנרגטית, המתייחסת לאדם כאל שלם הכולל גוף, נפש, מחשבה ורוח, שכל מרכיב בו משפיע ומושפע מהאחרים ומהווה חלק משדה אנרגטי רחב. לגישה זו שייכים טיפולי איזון חיים והילינג.

השלישית היא גישת המיינדפולנס, המבוססת על עקרונות הפילוסופיה והתירגול הבודהיסטיים.

לכל אחת מהגישות הללו רקע שונה, פילוסופיה שונה ואופני התערבות אחרים.

המשותף לכל הגישות הללו הוא ההקשבה והחיבור לגוף כחלק מהטיפול הרגשי: לא לגוף במובן הפיזיולוגי בלבד,  אלא לזה אשר חווה, לזה אשר חש, לזה שזוכר.

הגוף אוצר בתוכו את הזכרונות שלנו, המודעים והלא מודעים, הוא נותן לנו מידע מדוייק על מצבנו בכאן ועכשיו ובו בזמן הוא מחבר אותנו לאינטליגנציה רחבה הקיימת בתוכנו.

על ידי הקשבה לגוף מתאפשרת לנו גישה אל הרגשות, אל התחושות ואל המחשבות שלנו  ברגע הזה וכן מתאפשר חיבור לשדה חוויתי רחב יותר, הכולל חוויות ואירועי חיים שנקלטו בחושים שלנו, חלקם מודעים וחלקם לא מודעים.

הגוף הוא מקום משכנם של האינסטינקטים והמקור לאינטואיציה שלנו, המכונה שלא במקרה "תחושת בטן". חיבור זה אבד לחלקנו מסיבות שונות כגון: אירועי חיים קשים, קצב חיים מהיר שאינו מאפשר זמן לעצירה ולהקשבה ונטייה לייחס משקל יתר למוח החושב (המיינד).

בתהליך הטיפולי נחדש את החיבור אל הגוף ועל ידי כך נתחבר אל המידע העצום האצור בו. החיבור אל הגוף יאפשר לנו להניע תהליכים טבעיים שנעצרו בעקבות חוויות קשות או טראומטיות, לשחרר אנרגיית חיים תקועה וליצור תנועה קדימה.

בחקירתכם את העולם, לעולם אל תניחו לנפש לנטוש את הגוף. בדקו את טבעו, ראו את היסודות המרכיבים אותו. כאשר טבעו האמיתי נראה על ידי הלב במלואו ובצלילות, פלאי העולם יתבהרו.

- אג‘אן מון, ממורי המדיטציה החשובים במאה ה-20